Životopis KB

13. srpna 2008 v 11:53 | b!linka |  Kristen Bell
Kristen Bell
Narodila se 18. července 1980 v Detroitu ve státě Michigan. Už jako malá snila o herecké dráze, ale byla hodně stydlivá a plachá. Velkou zásluhu na odstranění těchto problémů, které jí bránily ve splnění snu,
měla její matka. Rodina se odstěhovala do New Yorku, kde Bell začala studovat na prestižní univerzitě Tisch School of the Arts, obor muzikál.
V roce 2001 debutovala na Brodway v divadelní hře "The Adventures of Tom Sawyer". Bell si uvědomila, že může být stejně dobrá i ve filmu nebo televizi, takže se vydala do Los Angeles.
Opravdu skvělé výkony předvedla v televizních filmech "Moonlight Bay" a "Gracie's Choice". Pozornost na sebe strhla i účinkováním v seriálech "Everwood" a "Deadwood". Ten skutečně velký úspěch přišel nedávno, s rolí Veronici Mars, ve stejnojmeném seriálu. V USA se už odvysílaly obě natočené řady a teď se jedná o třetí. Spousta lidí Bell zná jen díky Veronice, ovšem nyní se jí hrne spousta nabídek na celovečerní filmy a její hvězda pomalu, ale jistě stoupá filmovým nebem vzhůru.
Filmografie
Flatland: The Movie (2006) - čarodějnice
Fanboys (2007)....Zoe
Veronica Mars (2004-2006) - Veronica Mars
Roman (2006) - dívka
Pulse (2006) - Mattie Webber
Fifty Pills (2006) - Gracie
The Receipt (2005) - kráska
Deepwater (2005) - sestra Laurie
Reefer Madness: The Movie Musical (2005) - Mary Lane
Deadwood (2004) - Flora Anderson
Spartan (2004) - Laura Newton
Gracie's Choice (2004)- Gracie Thompson
Everwood (2003) - Stacey Wilson
The King and Queen of Moonlight Bay (2003) (TV) - Alison
The O'Keefes - majitelka Virginie
American Dreams (2003) - Amy Fielding
The Shield (2003) - Jessica Hintel
Neko no ongaeshi (2002) - Hiromi (hlas v anglické verzi)
Pootie Tang (2001) - dcera manažera
Polish Wedding (1998) - teenagerka
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

♥☺♥CLICK♥☺♥

click 100% (43)

Komentáře

1 Candykiss Candykiss | E-mail | Web | 14. srpna 2008 v 20:46 | Reagovat

Aoj ... máš u mě diplomek za 22.tipovačku ... =)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.